Herkese geçmiş olsun. En az 10 kullanıcı savcılığa gidip bu firmadan, kişiden şikayetçi olur ve bana bunu gösterirlerse elimden gelen desteği veririm.
Kimse zahmet edip şikayetçi olmadığı sürece ben böyle konularla ilgilenmeme karar aldım.
Merhaba Coşkun Bey, ilk gün gidip gerekli yasal işlemler başlatıldı. Bu konu kesinlikle basit konu değil, insanlar gerek müşterilerine gerek kendi çalışmalarından dolayı mahcup olmuş durumda bu konuda kesinlikle size katılıyorum lütfen ama lütfen herkes şikayetçi olsun. çünkü bir konuda bilgilendirme yapmak isterim.
Alan adlarımız Teknoclouds.com.tr azure hesaplarında hala askıda gözükmektedir silinmesi 30 günü bulmaktadır, eğer ki gu ya uğraştığını belirtten teknoclouds yönetimi ücretini ödeyip domainleri tekrar aktif ederse bu sorun 1 gün içinde ortadan kalkıyor ama teknoclouds yönetimi, bunu yapmak yerine hala parasız şekilde nasıl yaparım nasıl kurtulurum diye çözüm aramakta bu çözüm değildir. Çünkü en basit örnek vermek gerekirse, kurumsal ve sözleşme ile yaptığımız web site sahipleri dava açmak için beklemekteler bunun bende yarattığı zor durumu tahmin bile edilemez.