@uasports;'un hazırladığı dilekçenin üzerine 3 avukat arkadaşımla görüşerecek alttaki dilekçeyi hazırladık. Tüketici Mahkemesi veya Asliye Hukuk'a başvurabileceğimi söyledi. Ben asliye hukuk'a göndermek üzere hazırlamıştım. Ayrıca Regnet Ltd. Şti. Samsun'da olması nedeniyle davanın Samsun'da görülmesi gerektiği ve bulunduğum şehirdeki mahkeme aracılığıyla gönderebileceğimi aktardılar. Ancak Tazminat talebi de olması nedeniyle arabulucu şartı varmış dava açarken. Dava açıldıktan sonra arabulucuya gitmediğim için davayı reddetme veya arabulucuya gönderme ihtimalleri de varmış bu nedenle E-imza alıp uyap üzerinden arabulucu başvurusu yaptım. Arabulucu başvurumu da kendi bulunduğum şehirde olacak şekilde yaptım. Dilekçe'de farklı kişiden x.xxx değerindeki sitenin alan adının da düştüğünü ve buna ilişkin kaybımın da karşılanmasını talep ettim. Dilekçede bu kısmı kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Arabulucu için başvurmak isteyen olursa uyap üzerinden eimza ile yapabilirsiniz. Aynı şekilde dava dosyasını da eimza ile uyap üzerinden yükleyebilirsiniz.
**Düzeltme : Hiç bir alan adıma ait resmi fatura yüklenmemiş. Bu nedenle oluşturulan proforma faturaları ekledim.
Dilekçe Örnek :
https://disk.yandex.com.tr/i/FV_FdgrpEaKonQ