Herkese geçmiş olsun. En az 10 kullanıcı savcılığa gidip bu firmadan, kişiden şikayetçi olur ve bana bunu gösterirlerse elimden gelen desteği veririm.
Kimse zahmet edip şikayetçi olmadığı sürece ben böyle konularla ilgilenmeme karar aldım.
Günler sonra eminim ki takipte olduğunuz bir konuda çağrıya istinaden dönüş yaptığınız için teşekkürler, açıkçası ben çok daha farklı bir planınız vardır diye ümit ederek etiketledim, ancak desteğiniz bile bizler için fazlasıyla yeterli olacaktır.
@Sadraf; konu sahibi olarak bu duyuruyu sabit mesaja alabilir ve diğer arkadaşlarımızdan aktif bir resmi hareketi olanlar, bilgi paylaşımı yaparak ortak olabilirlerse, bilgiler, izlenecek yol ve geri kalanıyla ilgili hep birlikte hareket edebiliriz diye düşünüyorum.
En azından resmi makamlara iletilen dava dosya numaraları, ortak raporlar veya ortaklık edilebilecek dosyalarda verileri güçlendirip daha sağlıklı bir dosya oluşturabilir, güç kazanabiliriz.
Konuya ilgi gösteren arkadaşlarımıza; tüm öneri, görüş ve hareket hamlelerine ortaklık etmek isterim, isterseniz buradan isterseniz PM yoluyla ulaşabilirsiniz.