Açtığım her an 50-100 kişi konuyu okuyor, ilk günlerde 250-300 kişi konuyu okuyordu.
Koca
r10.net ailesinin yönetim olarak durumu duyurmaya, medya gücünü kullanmaya, belki de reklam amaçlı bile olsa üyelerine destek olma faaliyeti yürütmeye niyeti yok mu?
Sadece biz barındırırız, her koyun kendi bacağından asılır mantığıyla mı devam edeceğiz?
@Coşkun Çetin; mutlaka radikal bir yol izleyecektir, ancak sanırım beklemede; sadece mini bir duyuru ile planlarını dinlemek isterdim.
Moderatör Sadraf arkadaşımız konuya hakim olmaya çalışıyor, emeğine sağlık ancak alıntılardan fazlasına ihtiyacımız var.
Donanım Haber veya WebTekno gibi sektörel dostlarımızla kıyas etmek belki fazla cesurca bir hamle olur, ancak diğer platformlarda mı hak arama yönüne gidelim?
Neden
r10 olarak tamamen webmaster platformunda, web master dostlar mağdur iken, başka yerde toplanmaya çalışalım?
Biraz platform bilincini koşalım, birlikte olalım derim, nacizane.
En azından tek dosya halinde herkesin elini taşın altına koyabileceği bir hamle başlatıp yasal takip buradaki uzman ekip tarafından yönetilebilir, tüm WM alemine gövde gösterisi şeklinde duymayan kalmasın yapabiliriz.
Bence değerlendirilmeli diye buraya bırakıyorum, yanlışım veya aşırı bir ithamda bulunuyorsam kusura bakmayın.
Çaresizlik, en büyük çaresizliktir, mutlaka bir yok vardır, farklı bakış açıları, tecrübeler ve kişilerle eminim ki bir yol edinebiliriz.