eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yasağın işliyor olduğunu görmek güzel. Madem uygulanıyor benim de şikayet etmek istediğim bir kaç yer var.
Keşke şunu yazmadan önce bir geçmiş olsun deseydin. Bu konuyu açtığın için teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağ ol deseydin. Ben size detay vermeden de böyle bir konu açabilirdim bizim rengimiz belli siyaha bürünüp bir tarafa karanlık, beyaza görünüp bir tarafa aydınlık vermiyorum. Şeffafız içimiz dışımız ve ticaret ahlakımız bir. Büyük ihtimalle hiç umurunda değil ama gün gelir senin de başına benzer bir şey gelirse, radardan 8 bin ceza yersen, adwordsten 10 yıl sonra 300 bin tl kdv cezası yersen ne biliyim olur ya.. İşte o zaman bu bana yapılanların aynısı soru için konu açarsanız sizin de başınıza gelecek. Kuralları bilsem çiğner miydim. Ben askerliğimi bile tecile giderken 28 yaşına kadar tecil ettirebilirsin diyen tsk bir ertesi yıl 22 yaşından sonrasını alıyoruz bayaya kalmışsın dedi. Yasalar sürekli değişir her yasayı takip edemeyebiliriz fakat hakkımızı arayamadığımız koyun dolu bir ülkede yaşamak ayrı bir zor..