Merhaba, yurtdışı kararını kesin olarak vermiş biriyim bununla ilgili kendi çapımda girişimlerim var. Fakat Almanya da akrabalarım var isteseler davet yapıp beni direkt olarak çağırabilecek durum ve pozisyondalar fakat akraba akbaba diye boşa dememişler sanırım. Sadece bizim akrabalarımız mı böyle bilmiyorum ama yapmamak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Karamsar bakış açıları, yapamazsın yaşayamazsın, biz yapamıyoruz gibi o işin olmaması için tonlarca sebep sunuluyor.
Bu durum sadece benim Almanyada ki akrabalarımda mı var çok merak ediyorum.
MERHABA HOCMA bır kaç saat once Ucak bıletı kestım yolcu anne babasını ıstanbula gıdıs donus bıletı aldı
frasna da yasıyormus dedım oralar nasıl falan asgarı ucretı sordum 1200 euro dedı 1500 euroya almanya ya ınsaata gıden akrabalarım var rakam doğru ama bısı farkettım
adam dedığı çalışmazsan ordada para yok hatta burda okadar dılencı gormedım fransada daha fazla dılencı vardedı
kısaca becerın yoksa orada surunuyorsun burda da sadece bazı urunlerde kucuk farklar oluyor %20 ancak ev kıralarından dert yandı adam 800 euro cıvarımıs
Aklını Kullanır çalışırsan para heryerde kazanırsın.