EmircanAksu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınıza gelen olay sizin için eminim üzücüdür ancak genç girişimciye böyle mi destek olunur? diye çıkışmanızı anlayamadım. Tecrübesizdiniz bu olayları bilmiyordunuz vs sonuçta ceza almanız gereken bir eylem gerçekleştirmişsiniz. Verilen ceza da bir yanlışlık yok maalesef size de büyük firmalara da kim olursa olsun bu ceza kesilmeli.
Kimisine alttan aldım çoğunluğa sinirlerimi kustum ama sana farklı bir soru soracağım. Ama cahilce değil de ikimizin de bu ülkede yaşadığını unutmadan bu soruyu cevapla olur mu?

Bu forumda yeri geliyor paraya ihtiyacım olduğu zamanlarda 20 tl için ne yapabilirim hani ufak ufak da olsa para kazanayım dediğimiz oluyor değil mi? Öyle...

Peki ya büyük firmaları boş ver şimdi şuan benden konuşuyoruz hadi diyelim iyi oldu ben 17 kişinin şikayeti üzerine 41 bin tl cezayı yedim..

Peki ya kardeşim ben bu borcu nasıl öderim, ne yerim ne içerim? Aynı şey senin kardeşinin başına gelseydi sen gene iyi olmuş ödeyeceksin mi derdin yoksa bilmiyordu mu derdin? Biz her şeyi anamızın karnında öğrenmedik bende gördüğüm kadar araştırdığım kadar öğreniyorum bu zamana kadar hiç böyle bir şeyle karşı karşıya gelmedim.

Bu ülkede para biriktirmek ne kadar zor bu bahsettiğimiz meblağ bu ceza için çok aşırı fazla değil mi? Evet.. demi..

Fazla işte bende bunu söylemek istiyorum benim işlediğim suça verdiğim paraya millet avukata verip ne suçları aklıyor. Benim isyanım buna. Adil bir şey olsa çok büyük bir suçum olsa 41 bin tl dalağımızı böbreğimi satar öderiz ama suç bilinçli olarak işlenen bir şey değil. Ve sms aldığım firma beni bilgilendirmedi. İnsanlar işini düzgün yapsaydılar ben şuan bu cezayı yemezdim.