Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 6 yıl bu sektörde ücretsiz olarak hizmet vermiş adamım. Market bile açmıyordum. Bu zamana kadar benim oyunuma kayıt olan bir kişinin numarasını bir başkasına vermedim. Herkes bir değil hocam dediğin şeyde haklısın bu şekilde gönderim yapanlar oluyor ama inan bana ben asla böyle bir şey yapmadım. Bir açtığım oyunu 4 sene kapatmayan yöneticiyim ben her ay oyun açan kişi değilim Sen kalkıp her ay oyun açan adamın oyununa kayıt olup telefonunu yazarsan adamda sana her açtığı oyunda sms gönderimi yapar. Şikayet edebilirsin ben zaten sms gönderimi yapmıyorum şuan sadece geliştiricilik yapıyorum. İnsanları bilgilendiriyorum, sistem hazırlıyorum. Yani burada bana boşuna konuşuyorsun sana hiç bir şekilde bir zararım dokunmamıştır. Bir geçmiş olsun demek bu kadar mı zor oldu?
Hiçbir sms çiye geçmiş olsun demem çünkü hakediyolar belki 3-4yıldır 300-400serverin tanıtımı gelmiştir sizin veya bir başkasının kim bunu yapıyorsa cezasınıda hak ediyor. olabilir sadece 1 kez yapmış olabilirsiniz ama sonuçta sizlerde onlardansınız sms gönderdiğiniz kişilerden izin almadınız sonuçta burda sonucu bile bile hareket ettiğiniz için geçmiş dileğinede gerek yok bence hocam