sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Daha önce sms’de alınan cezalar hep 6000-10000₺ civarındaydı sizde neden 41.600? Ceza detaylarını öğrendiniz mi acaba?
NetworkPeace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem yazına hem yorumlarına baktımda, bence sen girişimci de olma, boşver.
Ona hakaret et buna koyun de... Belki 500 tane şikayetim vardır. Hiç affetmem anında yapıştırırım şikayeti. Yasaları takip et, kanunları incele. Mesela "ileti yönetim sistemi" nedir ve neden buna ihtiyaç duyulmuştur bir bak.
Ben bir firmadan hizmet alınca sadece hizmet almış olurum, onun ilgili ilgisiz sms tacizlerine "aman o genç girişimci" diyerek kayıtsız kalamam.
Ne kadar germişsin ki insanları bu kadar şikayet almışsın.
Umuyorum benzer bir cezayı sende hiç beklemediğin bir yerden yersin. Benim sen şuan ne iş yaptığımı ne sektörde olduğumu bilmiyorsun böyle atıp konuşması kolay. Bir kaç koyundan burada cahillikleriyle beni püskürtmesini bekleyemem üzgünüm. Burası bir ticaret forumu ve görüyorum ki kimisi de buraya yorum atmaya gelmiş. O kadar cahilsin ki şimdi sana ben anlatsam anlamayacaksın zaten bir önceki yorumlarda gerekli açıklamaları yaptım ben. Bilsen işte bu kadar konuşmazsın bilmediğin için buraya yazana kadar gir o zaman sende öğrendikten sonra gel yorum yap. Senin seviyene düşüp de burada kendimi yormak istemiyorum hadi uğurlar olsun...