ErenKumek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bir şeyler yazıp çiziyor. Şu şöyle dedi, bu böyle dedi. Arkadaşlar kimin ne dediğinin önemi, şu aşamada malesef önemli değil.
Lütfen burayı dikkatle okuyun;
1. Hiçbir büyük balina, sizin domaininizin silinmesini, emeklerinizin boşa gitmesini umursamaz. Hiçbir büyük balina, kaç senelik sitenizin kaybolduğunu ve kaç liralık zararınızın olduğunu da umursamaz.
2. Şunlar yapılıyor bunlar çiziliyor diyen hiçbir firma, aslında senin için değil, tam o sırada kendisi için uğraşıyordur. Zaman kazanıyordur.
3. Bahsi geçen ve çoğunluğunun domaini faturası ödenerek alınmasına rağmen, park halindeki domainleri şuanda çok rahat şekilde domain sahiplerine FATURALARININ İBRAZLARI DAHİLİNDE, ÇOK UFAK MİKTARLAR KARŞILIĞINDA geri verebilecek firma GoDaddy'dir.
Neden yapmıyor? Evet doğru bildin! O DA SENİ UMURSAMIYOR! VALLAHİ UMURSAMIYOR!
4. İnsanların emeklerini yok eden ve kaderlerini mahveden firma TEKNOCLOUDS , kötü niyetli olduğunu zaten insanlara yaptıkları ile netleştirmiştir.
İyi niyetli olsa ne der?
Ben bu insanlardan para aldım mı? ALDIM.
Bu insanlar benim yüzümden mi mağdur? EVET.
Ben ücretsiz hesaplar ile elde ettiğim domainleri ücretli olarak, müşteriye tüm haklarınız bizde güvence altında gibi bir yalan ile sattım mı? SATTIM.
Alisi, Velisi, Azuresi, Daddysi müşteriyi bağlamaz, güvence ister. Ben bu güvenceyi boşa çıkarttım mı? ÇIKARTTIM.
O zaman tüm hata benimdir, insanların mağduriyetini gidermeliyim. Boş laf ile değil, icraat ile...

DAHA NE BEKLİYORSUN? EVİNİN ARABANIN NAMUSUNUN ELDEN GİTMESİNİ Mİ?
GİDECEKSİN, ASLANLAR GİBİ DAVANI AÇACAKSIN, NEFESİNE | İÇ ÇAMAŞIRINA KADAR D-O-LANDIRILMAYI BEKLEMEDEN HAKKINI ARAYACAKSIN.
Onlar da madem haklılar, madem hiç bir suçları yok; yargı karşısında kendilerini anlatacaklar.
Bundan aksini yapan kişi, ya kendine değer vermiyordur; ya da çok cuzi miktarda kayıpları olmasına rağmen burada ''Şuradan haber geldi, buradan haber gitti, domainler geri verilebilir'' diyerek malesef gerçek kayıp sahiplerini boş umutlara sürüklüyordur.

GİT VE ŞİKAYETÇİ OL GÜZEL KARDEŞİM;
KUSURA BAKMA AMA EVET; TÜM EMEKLERİN ÇÖP OLDU !

Son zamanlarda okuduğum en haklı açıklama.
He bizi ne kadar ciddiye alırlar bu durumda ( şirketler vs ) o da muamma. Dediğiniz gibi isteseler verirler ama vermiyorlar.