emrecanyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İp11 den yazıyorum 11
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam?

umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xr'ın tasarımı daha hoş geliyor bana.
İkisini yan yana koysanız ayırt edemem herhalde.

blackramm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tasarım ve boyut olarak iphone 11 hocam
İkisi de aynı boyut ve tasarım değil mi hocam?

FurkanHatay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 mini.
O biraz küçük kaldığı için tercih etmedim.

tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xr kullanıyorum kamera dışında pek bir fark yok ama kamerası tek kamera olması rağmen yine cok iyi .İslemci bir üst modeli ile alt modeli arasında aman aman bir fark yok gayette hızlı. Şarjı kullanıma göre değişir ama bana birgün yetiyor arada bazen gece saatlerine doğru şarjı bitiyor tekrar takıyorum . Telefonda oyun oynayan biri hiç değilim ama üzmeyecektir . Dediklerim iphone 11 içinde geçerli ikiside seni üzmez .
Yani bilmiyorum fazla telefon kurdu değilim ama aktif şekilde kullanırım sosyal medyayı. Arasında çok fark yoksa diye boşuna 2 bin lira vermek istemedim açıkçası. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz?

mehmetcckli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iphone 12 miniye bakabilirsiniz. şahsen ben dev gibi ekranları kullanamıyorum 12 mini bana daha uygun. hem işlemciside en son nesil kamerasıda ona keza.
Evet 12 mini de güzel ama ben boyut olarak büyük telefonları seviyorum neden bilmiyorum.

Babyyoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 görünce 11 aldığınıza pişman olursunuz ekran yüzü den ama illa 11 veya de arasında kaldiysaniz tabiki 11 sizi sikmayacaksa 12 öneririm.
Arasında bayağı fiyat farkı çıkıyor hocam. 11.500 liradan fazla. 3 bin lira falan eklemem gerekir üstüne bu durumda.