Merhaba herkese,

Çocukluğumdan beri her zaman kendi işimi yapıp o işin peşinde koşmak istemişimdir, 2017 senesinde ilk denememde başarılı olmayıp 1 sene sonunda şirketi kapatma kararı aldım. (Sektör Dijital Ajans) Kendime bir kez daha şans vermek istedim bir yerde çalışan olarak 10 saat çalışıp bir maaşa bağlı olacağıma kendi işime 17 saat çalışıp kendi başarımı yakalayabilirim diyerek giyim ve aksesuar üzerine e-ticaret girişimim oldu. 1 aylık süreçte şirket açılışı tedarikçi anlaşmaları işimizi kolaylaştıracak yazılımlar derken açılış yapmamıza çok az bir süre kaldı bu süre zarfında akıl akıldan üstündür sözü ile siz değerli arkadaşlarımın da fikirlerini almak istedim ve aklıma bir kaç soru takıldı bunları da aşağıda bırakıyorum cevaplarsanız sevinirim.

* Ürün fiyatlandırmasını nasıl yapıyorsunuz? (Örnek: 50₺ Aldığınız ürüne 10₺ kargo masrafı geldi, iade edilme durumu var 10₺' daha eklediniz sitenizin yıllık giderleri var reklam giderleriniz, vergiler ve muhasebe giderleri var bu giderleri ürünlere nasıl dağıtıyorsunuz?)
* Reklam konusunda Google, Instagram ve Tredyol olmak üzere 3 sektöre birden reklam vermek dahamı mantıklı yoksa sadece sosyal medya üzerinden ilerlemek mi daha mantıklı?
* Kalıcı müşteriler elde etmek için iyi ürün iyi fiyat dışında başka neler yapılabilir?