adampation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beni yanlış anlamanızı istemem fakat cevap verdiğiniz arkadaşın tasarımlarını , özellikle logo çalışmalarına şimdi bende baktım ve "logo olarak çokta yaratıcı tasarımlar göremedim" eleştisini hak etmiyor.
hepsinde bir emek bir fikir var , logo çalışmasını yaparken en önemli konu fikirdir , onu tasarıma dökmek inanın her tasarımcı için en fazla 30 dakika , ki zaten arkadaşın sadece logo çalışmaları değil hareketli banner çalışmalarıda çok güzel.Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz fakat eleştirirkende objektif olalım sırf benim yaptıgım çalışmaya(mecazen) kötü dedi diye bende onun çalışmalarına laf edeyimle olmuyor.67 ticareti mevcut 67 si de pozitif.Ayrıca siz konu açıp sormuşsunuz logom nasıl olmuş diye arkadaşta cevap vermiş , konu sizin yaptıgınız logo iken ne ara yorum yapan arkadaşın tasarımlarına geldi .d , gerisini sizin objektifliğinize bırakıyorum.
İnsan başkasını eleştirirken önce kendisine bakarak yapmalı ki hepsini geçtim eleştirisel dil ayrı iğneleyici dil ayrıdır bunu söylüyorum bide bu sitede avukatlık işi yapanlarda varmış pardon 😉