kcokol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki yaptığın araştırmanın sonucundan çok mu eminsin, hayatında hiç yapmadın özellikle. Öyle mi? Godaddy o zaman çakal basit bir köşebası firması değil mi, aslına bakarsan köşebaşı firması olduğu için mi koskoca microsoft tüm sunucu ve alan adlarını buradan alıyor? yaa şu mesajını microsofta da at bak ben araştırma yaptım godaddy boş bir firma. lan bill bill gates. oğğlumm sen godaddy gibi basit bir firmayla neden çalışıyon zibidi. ağbi ama bu firma büyük değil mi, değil oğlum buradan internetin uzmanı var araştırmış ASametYildirim ağbimiz. bill derki haklısın ASametYildirim ağbi bi yanlış yaptık affet bizi.
bak yaya koskoca google da bak yanlış biliyor benim işletmem uygulaması için sadece godaddy ile anlaşmış, halbuki ASametYildirim a sormak lazım bu işleri adam araştırma yapıyor baksanıza.
valla önünde saygıyla eğiliyorum ASametYildirim ağbi yaptık bi yanlış
Hocam ben size Godady den yaptığınız backorder'ı iptal edin demedim ki. Sadece iade garantili olan başka firmalardan da backorder geçerek şansınızı arttırın dedim. Umarım en kısa zamanda domainlerinizi geri alırsınız.