Arkadaşlar ortak olarak yürüttüğüm proje çalışmalarında bana yardımcı Almanca ve Arapça bilen kişiler arıyorum.( BU ÖDEV İLANI DEĞİLDİR. ÇALIŞMALARIN ÇOĞU MARKALARLA OLAN ANLAŞMALAR DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİLİR. )

Makale Türü & Konusu: ALMANCA - ARAPÇA
Makale Adeti: Adet yok, sürekli olarak bizimle çalışmayı düşünecek ama maaş usulü değil proje odaklı düşünebilecek kişiler
Kelime Sayısı: Kimi işler yüksek bütçeli kimileri ise düşük ama asla emek verenin hakkını zayii etmiyoruz.
Başlıkları Kim Belirleyecek: Bu yapılan çalışmaya göre değişkenlik gösterecek.
Örnek Makale Link: Ciddi profesyonel insanlara ihtiyacım var. Düzenli kazanç beklemekten ziyade sımsıkı sarıldığı projeden gerçekten hakkı olan miktarı alacağını bilen dürüst kişiler...
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: Kelime odaklı değil iş odaklı ücret ödenecek. Kimi zaman bir a4 çevirisine 30 TL öderken kimi zaman 100 TL ödeyebiliriz.
Teslimat Süresi: Süre konusunda bizi yönlendiren firma ya da marka olacak. Gelen işlere göre bu kriterde değişebilir.
Alıcı Notu: Biz kendini bu yönde geliştiren birini ddeğil geliştirmiş olan birini arıyoruz. Kariyer yolculuğuna eşlik etmek istediğimiz bilinçli ve olgun herkesin başvurusunu bekliyorum. BU CİDDİYE ALINMASI GEREKEN İYİ BİR İŞ FIRSATIDIR. AMATÖR YAZARLAR TESPİT EDİLECEĞİ İÇİN GERİ DÖNÜŞ YAPILMAYACAKTIR. DAHA ÖNCE ÖZELLİKLE ALMANCA VE ARAPÇA KOMPLE WEB SİTESİ ÇEVİRMİŞ OLANLAR ÖNCELİKLE TERCİH EDİLECEKTİR. İŞE ALACAĞIMIZ KİŞİ SAYISI ARAPCA İÇİN 1 - ALMANCA İÇİN 1 DİR. TEŞEKKÜRLER