bu arada haklı olmanı öyle isterim ki. Meslea godaddy, bize 2 firmanın görüştüğü konusunda bir bilgi gelmedi dedi. Görüşse neyi görüşecek ki. Bunlar Fraud işaretlenip silinmiş, geri dönüşü imkansız Bunu Godaddy'nin yetkilileri de biliyor. Parka düşen alan adları için yapılabilecek birşey olsa biz insanları mağdur etmeyiz dedi. Çok kişi bunu dedi üstelik. o nedenle umutsuzluktayım ama tabiiki mucize olsun isterim
Tabii ki bende durumun düzelmesini umuyorum. Ancak GoDaddy üzerinde konuşulan her destek ekibi farklı bilgiler iletiyor. Bu insanlar daha çok gündelik sorunlara çözüm bulan insanlar. Net yanıtlar ancak arka taraftaki teknik ekiplerin incelemesi sonrası verilebilir.
Burada şöyle bir kıstas var. Bu işin ilerlemesini sağlayan bu forumdaki yazışmalar değil. Twitter'da gönderilen tweetler, bir arkadaşımızın namepros'da konu açması, Azure'a açılan ticketlar vs. konuyu bu sürece getirdi. Bu kadar şikayetin ardından iş artık daha teknik ekiplere yöneldiği için daha net bilgiler alabiliyoruz.
Umuyorum ki daha iyi sonuçlara ulaşırız ancak şu an için hiçbir konuda kesin konuşmamak gerektiğini düşünüyorum.