benim 10 alan adım park sayfasında hepsi müşterilerin web sitesi şu an müşterilerim de ben de gece uyuyamaz hale geldik. Konuştuğum kişilerin harcadığım paranın harcadığım zamanın haddi hesabı yok. Fi tarihinde müşterilerime ek 100 tl verin alan adınızı satın aldığım şirket pek güvenilir değil oradan çıkaralım diye mesaj atmıştım onlar da kalsın demişlerdi. Benim para almak için oyun oynadığımı düşünmüşler. O mesaj beni kurtardı yoksa onlar biz sana yetki verdik kardeşim çık bu işin içinden diyeceklerdi. halen diyorlar ama o kadar şiddetli değil. günler geceler geçmiyor . inanın o alan adları kendimin olsa yaptım bir hata derim hiç sallamam, başkalarının olunca işte o kötü dostum. inan bana çok kişiyle görüştüm. azure ve godaddy nin birbiriyle görüştükleri falan yok azurenin kendisini dolandıran teknocloudsa gel görüşelim bu işi çözelim falan dediği yok. Bunların hepsi hikaye. tek gerçek parka düşen alan adları silinmiştir düşmeyenler için mücadele edin. o kadar.
Azure ve GoDaddy'nin görüşmedikleri kanısına nereden vardınız? Malum şahsın attığı maillerden mi?
Birebir telefonda İngilizce olarak Azure Support ile görüştüm. Onlarda aynı şekilde 2 firma arasındaki görüşmenin devam ettiğini belirttiler. Sadece malum firma değil aynı zamanda Microsoft'u da yalanlamış oluyorsunuz. Yanlış mı anlıyorum?