merhaba, başlıktanda anlaşıldığı üzere,
youtube like/dislike/flag bot yaptırılacaktır. Misal veriyorum, 20-30 tane gmail hesabımla 1 videoya dislike veya flag atıcak..
Örnek veriyorum 15 tane vds de alabilirim. tek komutla, hepsi harekete geçebilecek şekildede yapılabilir. bütün vds lerde tarayıcıda 1 kere oturum açacağım, video url sini yazınca 5 dk arayla hepsi dislike veya flag atabilecek.. veya premium proxy ilede olabilir. maksat aynı pc veya ipi yakalamamalı...
Veya tek bilgisayarda masa üstü, tarayıcı eklenti , php veya mobil app uygulama şeklindede olabilir.. Hiç farketmez. önemli olan iş görmesi...
Premium proxy veya vds ücretleride tarafımca karşılanacaktır.
+ Youtube developerse baktıgımda dislike ve report için paremetrelerin var olduğunuda gördüm, 15 hesaba 1 kere access verdikten sonra php ilede yapılabilir gibi.. örnek bir betik görsem uyarlayabilirim aslındada bulamadım...
https://developers.google.com/youtub...os/reportAbuse
yapabilecekler varsa konu altında veya pm atarsa görüşelim..
normal tarayıcı chrome,edge,firefox üzerinden çalışacak bot yazabilirim (api değil), (selenium çalışmaz), (vds de çalışmaz) normal insan gibi tarayıcıyı açar işlemi yapar ve ip değişir (mobil ip veya ev modemini kullanabilir) veya proxy kullanır,
ama google botları sevmiyor tespit etmek içinde çok uğraşıyor yani bot istediğin işlemleri yapar ama google daha sonra silebilir(iade kabul edilmez).