Merhabalar.

Her kategorinin kendine has kuralları vardır. Bazıları 5 bazıları 10 ticaret puanı şartı arar. Kategorilere girince en üstte sabitte bulunan kurallar konusu vardır. Onu okumadan konu açmayınız.


Genellikle Ticari Konu Açma Şartları

• Kullanıcı en az 1 aylık üye olmalı

• Minimum 5 ticaret puanına sahip olunmalı (bazı kategorilerde 10)

Ya da güven vermesi açısından Ticaret Puanı olmadan ticari konu açabilmek için Profilinizi doğrulayıp telefon + kimlik doğrulaması ile birlikte Platin veya Kurumsal üyelik almalısınız.

Grafik tasarım kategorisinde ticari konu açabilmek için konu içerisinde 5 referans(örnek) tasarım da olmalı.

Daha sağlıklı bir ticari ortam oluşturabilmek için bu kurallara riayet ederek davranmalıyız.

İş Verenler kategorisinden iş alarak ya da forumdaki diğer ticari hizmet konularından alımlar yaparak ticaret puanı elde edebilirsiniz.

Ticaret puanı atılabilmesi için minimum 10 tl ticaret yapılmalı.

Grafik Tasarım yarışmalarına katılmak için ise grafik tasarım alanında verdiğiniz ticaretler sonucu aldığınız ticaret puanı şartı aranıyor kategori kurallarında yazan sayıya göre... Grafik tasarım hizmetlerinde taban fiyatı kurallarına uyarak alış konularından iş alıp ticaret puanı elde edebilirsiniz.

İlgili kategorinin kuralları ile ilgili aklınıza takılan sorular için kategori moderatörleri olan @grafiking; , @BurakKeskin; veya @yousufe; nickli moderatörlere ulaşabilirsiniz.