ÇELİŞİYORSUN hala bak ne diyorsun müslüman kabile buldu diyorsun dini kitaplarda matematik yazmıyor. Yine bilim buluyor her zaman çelişiyorsunuz.
Irkcılık ne ara geldiniz

gerçekten sizin düşünce yapınızda olmak isterdim nereden uyduruyorsunuz gerçekten nerede ırkçılık yaptım baktım bulamadım türk kürt alevi diye
sizin 10 katınız din bilgim vardır %99 buna eminim
Çok mutluyum ki iyi bilim insanlarının hepsi özgür kafadalar yoksa dumanla iletişim kuruyorduk.
çelişme yok size örnek vermek için kendimi parçalıyorum. Diyorumki bu düşünce yapısında bilim insanı olmaz. Olursa eğer bilinki dumanla haberleşmeye ozaman başlarız. Irkçılık yaptığını değil bu mantalitenin devamının bu olduğunu söylüyorum . Dini olarak bilgili olabilirsiniz. Bırak diyorum kısaca isteyen istediğine inansın herkes mutlu olsun insanların kutsallarını seçtiklerini inandıklarını sevdiklerini eleştirmeyi bırakın diyorum. Çok mu zor empati kurmak ? Bilim buluyor evet bilim çok uluslu ama içindeki insanlar özgür insanlar herkes her istediğine inanıyor. Bu olgunlukta insanlar çünkü biri çıkıp inandığı ile dalga geçmiyor

İyi bir insan olduğunuzdan kuşkum yok sadece çok istiyorum beni anlayın