Asıl sen anlamıyorsun algoritmayı bulan adama kimse neye inanıyorsun diye sorup senin gibi saygısızlık yapıp küçük görüp dalga geçmedi. Elektriği bulan adamada aynı şekilde hatta dalga geçenlerin çoğunluğu bilim adamlarıydı bu imkansız dediler. Olayın dinle değil İNSANLIKLA alakası var istihare ilede yok. Asıl kendine güldürüyorsun. Bir örnek daha o algoritmayı yazan adamın kullandığı matematiğin önemli bir kısmını CEBİR diye müslüman bir kalibe buldu. İnsanları sizin gibiler hep aşşağıladı müslüman diye alevi diye kürt diye laz diye çerkez diye. Bunun bitirin artık bunu yapmaya hakkınız yok. Madem bilim adamı olmak istiyorsun. İnsanlara bilimi sevdir. Ayrımcılık yapma insanları aptal yerine koymaya çalışma. Bunu yapacak egoyu nereden bulduğunu bilmiyorum bildiğim kadarıyla bir nobel ödülün yok. Nobel ödülü olan adam senin kadar iddialı kırıcı insanları küçük düşürücü konuşmalar yapmadı. Bu orta doğu beyaz türk kafasından artık çıkın. Bilmediğinizi bilmiyorsunuz. Bence siz bir düşünün istirahat edip hatta istihareye yatın.
ÇELİŞİYORSUN hala bak ne diyorsun müslüman kabile buldu diyorsun dini kitaplarda matematik yazmıyor. Yine bilim buluyor her zaman çelişiyorsunuz.
Irkcılık ne ara geldiniz

gerçekten sizin düşünce yapınızda olmak isterdim nereden uyduruyorsunuz gerçekten nerede ırkçılık yaptım baktım bulamadım türk kürt alevi diye
sizin 10 katınız din bilgim vardır %99 buna eminim
Çok mutluyum ki iyi bilim insanlarının hepsi özgür kafadalar yoksa dumanla iletişim kuruyorduk.
Her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum etmedim de beni tanıyan çevredeki insanlar ne kadar iyi bir insan olduğumu söyler ama siz egolu olduğum söylediniz şaşırdım.