Gitmediğimi nereden biliyorsunuz ben kanıtlı bilimden bahsediyorum bana bir tane gelişmiş afrika ülkesi gösterin bilimsiz olmadan hiçiz istihare de güzelmiş 😀 ne güzel hayatın bugu benim hayatım kayıblarla dolu ne bilim ne ilim açıklayabilir en iyisi konuyu bitirelim ineklere tapılıyor diyorsunuz hala tapma yok kutsallık var adamlar inek kesiyor insan inandığı tanrıyı kesermi 😀
bak hala kelimeyi cımbızla alıyorsunuz nepalli bir adam ineklere inanan bir kesimin olduğunu söylüyor. Adamların ibadeti kafanın üstüne kitabı koyarak okunan dualarla yapılıyor. 3 yıl buna şahit oldum. Hala ben biliyorum diyorsunuz. Yaşamadan internetten okuduğunuz şeylere inanmayın. Cİddi bir kesim bırakın eti tavuk yemez. Mevcut türk dönercileri onlara özel vegan döner yapar yurt dışında. Ona bakarsan adanaya getirdiğim japon arkadaşlar makata bilmem hangi hayvanın boynuzunu sokmaya bilmem hangi ülkeye gidiyorlardı bizdeki hac gibi. Herif natoda yazılım geliştirici. Siz onada boynuzdan dersiniz.Gitmediğini anlamam için örnek verdiğin ülkeler burada yazdığın yorumları okumam yeterli.Herşeyi bildiğini iddia ediyorsun hemde bilimden yanayım diyorsun. Hangi ülkelerin sömürgesiydi afrika senelerce önlerindeki su kaynaklarını tüketemediler susuzluktan öldüler. Üzerlerinde ilaç aşı denemeleri yapıldı. sağlıklı olanların organları zengin insanlara peşkeş çekildi vs vs uzar gider. Hala anlayamadığın olay şu ben sana istihare veya bir din savunmuyorum. Bilim olmadanda insanlar yaşadılar o ayrı konu bilim elzem o çok daha ayrı konu. Ama siz saygı göstermezseniz farklı fikirler doğmaz. Bilime inanıyorsanız hala haklı olduğunuzu düşünüyorsanız bir ruh doktoruna görünün. Herşeyi kimse bilemez kabul et. İnsanlara saygılı olun. narsizm ben biliyorumculuk hiç bilimsel değil. Belki adam istihare yapmaya çalışırken beyinin farklı bir fonksiyonunu bulacak ? İlkel beyinin bir fonksiyonunu çözecek nereden biliyorsun ? Simya bir bilim dalı değildir ama o saçmalıklarla uğraşılarak nekadar bilimsel veri elde edildi bir araştırın. Herşeyi bırakın bir kenara kişi kendini bununla iyi hissediyor. Sizin için saçmalık ifade ettiği için iyi hissetmesinmi ? Ozaman örneğin foruma girmek saçmalık diyelim sizde girmeyin buraya mantıklımı ? yada bir yobaz gelsin bilim şeytan işi desin mantıklımı onun dediğini yapıp onamı inanalım ?