NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün 2 domainimi kaybettim.
bunun üzerine godaddy'den backorder emiri verdim elim kolum resmen bağlı.

azure ile iletişime geçtiğimde domainin azure tarafından register edilmediği söylendi.
GoDaddy/Wild West Domains, LLC tarafından register edildiği söyleniliyor.

Çözüm Sözleşmesi
Azure App Services tarafından gözlemlenen herhangi bir platform sorunu olup olmadığına dair bir düzeltme/geçici çözüm/neden/öneri/analiz sağlayabildiğimizde sorunu çözülmüş olarak değerlendireceğiz. Sorununuzu doğru bir şekilde yakaladığımı düşünmüyorsanız, lütfen bana bildirin ve bunu değiştireceğim.

İlk Analiz:

Azure'da barındırılmayan etki alanlarını bulmak için bizimle paylaştığınız etki alanları listesinde araştırdık. Form ICANN Arama GoDaddy/Wild West Domains, LLC'de kayıtlı alan adlarını anlayabiliriz. Azure'dan satın alınan veya silinen etki alanlarının listesini son 30 gün içinde bulamadık.

Etki alanlarının hiçbiri doğrudan Azure'dan satın alınmadığı ve Azure'da barındırılmayacağı için bu etki alanlarına erişim konusunda size yardımcı olamayacağız.

Alan adlarına erişememenin ve kullanamamanın acısını anlıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu konuda sizinle paylaşabileceğimiz olası bir eylem planını kontrol etmek için arka uç ekibimizi görevlendirdik.

nasıl bir aksiyon alabilirim?
O nasıl oluyo azure direkt sorguladımı domaininizi? nerden yazdınızda aldınız bu cevabı hocam eğer öyleyse parka düşmemiş domainler azure de değilmi? bize henüz azure öyle bişey demedi siz nasıl aksiyon aldınız hemen böyle? ayrıca domainleri ne zaman almıştınız.