Domigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TeknoClouds firması ile ilgili yeni bir gelişme

(Gelen Maili Aynen İletiyorum)

Sayin müşterilerimiz, nihayet onca baskı ve çalışmalarımızdan ve sizlerinde desteği sonucu Microsoft'a durumları anlatmayı başarabildik.

Aslında bu durum hakkında hiç bir bilgileri yoktu, durum ender ve görünmez bir kaza olduğu onlar tarafından da onaylandı. Çünkü etki alanları bayilik hesaplarında bulunsa bile portal üzerinde bulunmuyordu bu nedenle iptal eylemi yaptıklarını kimi zaman Red ediyorlardı. Fakat uzun çaba ve açıklamalarımızın, bazı müşterilerimizin de baskıları altında nihayet ilk defa olumlu bir yanıt almayı başardık.

Microsoft'dan bize gelen yanıt şu şekildedir;

"Merhaba Bayram,

Umarım bu e-posta sizi iyi bulur!

Adım Tsvetomira ve devre dışı bırakılan alanlarla ilgili xxxx devasında size yardımcı olacak App Service ekibinden Teknik Destek Temsilcisiyim.

Öncelikle sabrınız ve verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkür ederim.

Microsoft Azure'dan REST API ile satın alınan ve Teknoclouds'un son müşterilerine yeniden satılan alan adlarının devre dışı bırakıldığını anlıyorum.

Microsoft Azure'un harekete geçtiğini ve şu anda sorunu azaltma ve etki alanlarını olabildiğince hızlı bir şekilde yeniden etkinleştirme süreci hakkında GoDaddy ile iletişim halinde olduğundan emin olmak isterim.

Şimdilik, sahiplik kanıtı için herhangi bir belgeye ihtiyacımız yok, bu yüzden lütfen müşterilerinize de bileti açarken böyle bir şey göndermemelerini tavsiye edin. Herhangi bir ek bilgiye ihtiyaç duymamız durumunda, sizi bilgilendireceğiz ve onlarla doğrudan destek biletleri aracılığıyla iletişime geçeceğiz.

Ek sorularınız için hizmetinizdeyim ve daha fazla bilgiye sahip olur olmaz sizi bilgilendireceğim.

Sabrınız ve anlayışınız için içtenlikle teşekkür ederiz!

Size harika bir Cuma diliyorum!

Saygılarımla,"

Bu çok güzel ve olumlu bir gelişmedir. Bu gelişmeleri sizinle paylaşmak istedik. Göründüğü üzere Microsoft ve Godaddy ekibi iletişim ve çözüm yolu arama durumundadır.

Tüm problemleri çözdüğünde diğer planlarımız uygulamaya geçecektir ve alan adlarınız güvenli bir Türk yazmaya aktarımı istenecektir. Sizin için herhangi bir maliyeti olmayacak olup tüm giderleri şirketimiz sağlayacaktır.

Gelişmeler olduğunda size bildirmek için sabırsızlanıyoruz.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz

TeknoClouds Ekibi

Umarım Bu Haber Doğrudur Ve Domainlerimizi geri alabiliriz bilgilendirmeniz için çok tşeekkürler gelişme olursa paylaşımınızı bekliyoruz