KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya sen ne anlatıyorsun ya, ben senin önceki postuna mı dikkat ettim.
Hala daha acıtasyon peşindesin, ben dedim ki; "örneğin böyle bir konu açsak, saçma sapan bir yerden hosting alsak, sonra da site optimizasyon işini bedavaya getirsek..."
Kurduğum cümle bu benim, sen olayı hala daha farklı yerlere çekme peşindesin.
Sana mı soracağım örnek üzerinden gidip gitmeyeceğimi, açtığın konu hizmet almaya yönelik değil, adam çarpmaya yönelik.
İstediğim konuya yorum atarım, istemiyorsan reportlarsın moderatör gelir mesajımı siler veya uygunsuz bir durum varsa bana ceza verir.
Olay bu kadar basit.
Engelliyorum seni, yazdıklarını da görmeyeceğim bu saatten sonra, zaten görmeye kayda değer bir şey de ortada yok.
Önceki posta dikkat etmediğiniz yada okuyamadığınız için zaten bu durumdasınız.
Herhangi bir konuda kimseye bir şey sorma zorunluluğum yok dediniz. Etik kuralları bu yaşa kadar size öğretmedilerse yapacak bir şey yok.
Kusura bakmayın lütfen, ben de öğretemem.
İstediğim konuya yorum atarım şeklindeki konuşmalarınız çok saygısızca. Saygıyı size öğretmiş olsalardı forumda bu cümlelerinizi okumak zorunda kalmazdık.
Siz ve sizin gibiler yüzünden moderatörler bu konu gibi alakasız konulara zaman harcamak zorunda kalıyorlar.

Beni engellediğiniz için çok teşekkür ederim, lütfen yazdıklarımı görmeyin olur mu?
Çok teşekkürler.

@PATRON54; o sunucuda birden fazla hosting ve alan adları var. Bir tek bu sitem çok geç açılıyor.