Evet sorun günümüz müslümanlarinda.. Sefaat inanciyla kandirilan, her türlü pisligi yapip edip sonra hacca giderek tüm günahlarindan arindigini düsünen, indirilmis dinden öte uydurulmus dine inanan bir kütle.. Gavur deyip asagiladiklari bir cok yabanci (kendim de yabanci ülkede yasiyorum) kendine müslüman diyen insanlardan 100 kat daha ahlakli, iyi, kötülük beslemeyen, kurallara uyan, insanlarin haklarina saygi gösteren insanlardir. Yasadigim yerde müslüman-gayri müslim farki cok belli ayni sekilde türkiye'ye geldigimde de sanki afganistan'a gitmisim gibi hissediyorum. 2-3 haftalik gelisim bile acayip stres dolu oluyor. Hak hukuk bilmeyen insanlar dolu.

Insanlarin vurdum duymazligi yüzünden türkiye'de araba sürmeye korkuyorum cünkü biliyorum ki 5 dakika sonra bana kaza yaptiracaklar. Daha kavsaklardaki gecis önceliginden bi haber insanlar var.. Otobüse binersin bazilari hemen araya karisir kendini "uyanik" zanneder, tepki gösterince de "ne olacak diye" cikisir.. Belki cumaya gidip ne kadar da duyarli bir müslüman oldugunu gösteriyordur o adam.. Esnafa gidiyorsun herkes birbirini kaziklama kandirma derdinde, dürüst esnaf kac tane var? Sonra yönetimden sikayet ediliyor. Ee halki böyle olanin yöneticisi nasil olacakti ki?

Ben ülkemi cok seviyorum ama orada yasamak zor geldigi icin, liyakata uyulmadigi icin, kendine müslüman deyip her türlü pisligi yaptiklari icin ülkemden ayrildim. Burada gavur memlekette huzurlu, korkusuz yasiyorum. Kimse paramdan nasil keserim, sundan parayi nasil cebe indiririm diye düsünmüyor.. iphone siparis ettigimde telefonu kapinin önüne birakip gittiklerinde calinir mi diye düsünmüyorum Bu zihniyetle 1000 yil geriden geliyoruz.

Bana göre; avrupa halkinin bir cogu bir cok meselede kendine müslüman diyenlerden daha cok islam'a uydugunu düsünüyorum. Cok örnegini yasadim gördüm... Keske böyle olmasaydi ama böyle maalesef.. Bu milletin düzelecegini düsünmüyorum.