Whois'ler tabiki bizim üzerimize. Orada yazan mail adresi, telefon, ad soyad boşuna yazılmaz. Whois'ler bizim üzerimize olmasına rağmen bu 3 büyük firma gasp ediyor. Anlaşmazlığı çözecek olan ICANN beni ırgalamaz diyor. Bu olaylar yasal değil, normal değil. Bilmediğin, tecrube etmediğin konularda bilirkişi gibi yazıp bize zaman kaybı yaşatma. Ya bir yol aç, ya bir yol göster, ya da yoldan çekil.

UgurKaraaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bu kadar tecrubenizle boburlenip teknocloudsun tezgahina dustuyseniz vay halinize.Siz benim yasima laf edip 20 yasinda bebeden domain almissiniz.
Zamaninda bu bayram denen kisinin tum dumenini tek tek anlattilar bu forumda. Bu adam azure uzerinden fake hesaplarla ucretsiz domain aliyor, ucretli olarak satiyor bir gun patlayacak diye.
Siz hala azure firmasina guvendim diyorsunuz.

Whois bilgileri sizin uzerinize olsaydi ICANN tarafinda bir hak talebinde bulunabilirdiniz hatta domaini geri de alabilirdiniz.Whoisler bile sizin uzerinize degil ICANN'in nesine guvendiniz?

Buyuk Turk firmalari size destek olmak zorunda degil, teknoclouds un arkasini toparlamak zorunda degil. Adam kaba hesaplama ile 39k domain desek 230.000 dolar Azure'i dolandirmis. Hangi Turk firmasindan neyin destegini bekliyorsunuz. Siz unutmazsaniz unutmayin.