Kac zaman gecmis siz ve diger arkadas ve benzer dusuncedeki arkadaslar olayi henuz idrak edememissiniz ve anlamadiginiz seyler uzerinden alakasiz yorumlar yapiyor ve ornekler veriyorsunuz. Icanndan akreditesi olan turk firmalarinin ve bu tur konularda bilgi sahibi olan kisilerin on ayak olmasi veya bazi konularda bilgi vermediklerine sitem ettim kendi adima. Sonucta turk firmasi ve potansitel musteri soz konusu. Adini bile anmak istemedigim sahsiyet mail araciligiyla gereksiz yonlendirmeler yaparak vakit kaybi yaratmalarinin onune gecebilirlerdi. Dedigim gibi benim ve arkadaslarin neyden bahsettigini once bir anlamaya calismak lazim. Sonra gerekiyorsa isaret ettigimiz firmalari savunursunuz.
Çok güzel idrak edip "İnsan gibi" Saygı çerçevesi içinde anlattım ama siz benim mesajımı idrak etmiyorsunuz. Siz ve diğer arkadaş at gözlüğü ile bakıyorsunuz, mesajımı tekrar okuyun. Firmaları çok güzel anladım. Diyorum ki, bu adamların bir prestiji var. Böyle bir şey yapmaları doğru değil. Örneğim çok da doğru. Türk firmasıymış, ne alakası var konuyla? Ayrıca kimseyi savunduğum yok benim. Sizin Saçma sapan düşüncenize cevap yazıyorum sadece. Ön ayak olmaları gerekmiyor, olamazlarda. Nasıl olacaklar Allah aşkına? Siz İCANN Registrar'larını İCANN ile ya da Godaddy ile falan kanka mı sanıyorsunuz? Godaddy bir şey yapamadık diyorsa yapamaz, İCANN Bizi ilgilendirmez diyorsa ilgilendirmez. Burada onların da diyeceği tek şey var "Dava açın." Bunu da siz düşünüp dava açabilirsiniz, boş ümitlere kapılmayın. Hoş bu mesajımı da okumadan cevap vereceksiniz ama sıkıntı yok, size ve aynı düşüncedekilere hayatında başarılar. Geçmiş olsun, umarım problem çözümlenir.