Yaşın doğruysa henüz yeterli tecrubeye sahip değilsin bu konularda. Senin yaşın kadar geçmişim var şahsen bu sektörde. Benden daha da tecrubeli abilerim var. Her sene yüzlerce domaini bir oraya bir buraya tranfer etmek zorundalar doların yüksekliğinden dolayı. Bu piyasadaki neredeyse tüm firmaları da bilirim. Kontrolümde yaklaşık 400 küsür domain var. 2 tanesiyle ilgili sıkıntı yaşadım. Burada kimse teknoclouds'a güvenmedi zaten. Whois bilgilerinde yazan WildWestDomain ( Godaddy ) ve Microsoft Azure'ye güvendi, en kötü ICANN'a güvendi. 1 haftadır bu iki şirket topları birbirine atıyor. Büyük Türk hosting firmalarından da ne destek görebildik ne de yönlendirme. Evet yapmak zorunda değil ama insanlar yaşadıkları zor durumları unutmaz. O yüzden boş yapmışsın sevgili kardeşim.

UgurKaraaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çaresiz kalınca ilk yapacağınız şey başka firmaları günah keçisi yapmak.

Büyük firmalardan mı aldın domaini siz onları mesul tutuyorsunuz? Adamlar demez mi kardeşim aynı hizmet bizde 70 TL.Eee sen 30 TL'ye almışsın, alırken bize sordunmu? Neden bizde 70 teknocloudsda 30 diye düşündünmü diye?

Buradaki mesele milli yada genel değil. Buradaki mesela tamamen seçimlerinizin hatalı olması.İki kişi arasındaki ticari problem.Bu olayda kulağınıza küpe olur inşallah.

Teknoclouds kimseye zorla bir mal satmadı.Hepiniz sırf ucuz diye aldınız, şu an medet umduğunuz büyük bilinen firmaları tercih etmediniz.

Hemen sorumlu olmayan birini ortak etme çabasındasınız. Sizin dediğiniz neye çıkıyor biliyormusunuz? Alman malı Bosch klima almamışsınız, gidip Kore malı Samsung almışsınız.Ürün 1 ay sonra bozulmuş, Samsung size yalanlar üstüne yalan söylemiş, başınızdan def etmiş. Siz Bosch'dan yardım talebinde yada fikir önerisi talebinde bulunuyorsunuz.

Bu arada şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum. O DOMAINLER GERİ GELMEZ. Kimse kimseye umut satmasın, umut tacirliği yapmasın. Yanlış hesaplamadıysam Teknoclouds 230.000 dolar civarında Azure'yi dolandırmış, Azure size bu domainleri verir mi?