uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün açtığım dava ile ilgili ön bürodan bir memur ile görüştüm haberleri gösterdim binlerce kişi mağdur oldu diye, sürecin kısalması için ve kişinin kaçma ihtimali olduğu ile ilgili görüştük. Kendisi savcının yanına giderek bir şeyler konuştu şirkete ait sicil bilgilerinin istendiğini gördüm uyap üzerinden. Belki bir tık hızlandırmış olabilirler.

Cimer gibi alanlara şikayet eden arkadaşların bilgisi olsun size oradan bir yanıt gelmeyecek verecekleri en iyi cevap bulunduğunuz bölgede ki karakola giderek durumu izah edin ve şikayetçi olun diyecekler.

Mağdur olan arkadaşlar ya savcılığa giderek soruşturma başlatması yada direkt olarak dava açması gerekli.
İlgide kayıtlı yazınızda istemiş olduğunuz odamızda 35882 Sicil numarasında kayıtlı bulunan REGNET İNTERNET TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ‘nin dosyasının tetkiki neticesinde
Şirket halen faal durumda olup adresi Kılıçdede Mahallesi Kastamonu Sk. No: 6/113 İlkadım/Samsun şeklindedir.
Şirketin sermayesi 12.000,00.-TL olup şirketin ortak durumu Bayram Konaçoğlu (12.000,00.-TL) şeklindedir.
Şirketi şirket müdürler kurulu başkanı Bayram Konaçoğlu ve şirket müdürü Nihat Konaçoğlu münferit imzaları ile temsile ve ilzama yetkilidirler.
Şirkete ait yayınlanan ticaret sicil gazetesi yazımızekinde sunulmuştur.