Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse öncü olsun demiyoruz zaten fikir bile beyan edemiyolar ona şaşırıyorum. Kaç gündür millet tepiniyor buralarda sizede garip gelmedimi bu durum? 1 2 gün değil bu olay olalı ama görmemesi imkansız bu konuları o yüzden bu saatten sonra kim ne kadar ilgili bilgili görüyoruz tabi herkes kendi işinde gücünde hayırlı işler. İmzam daki linki görüyorsunuz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Belirtmiş olduğum gibi, çoğu barındırma şirketi yalnızca alan adı bayiliği gerçekleştiriyor ve gelişen olaylar çok çetrefilli bir hale geldi.

Bu tür konular ile ilgili iletişim ağları olmayabilir ya da yanlış yönlendirmede bulunmak istemiyor olabilirler, bilemiyorum, pek de sorgulamıyorum açıkcası bu durumu şahsen.

Microsoft Azure yetkilileri ile e-posta üzerinden yazışıyorum, App Service takımından bir teknik destek uzmanı ve bir de yöneticiye ait isim soyisim ile e-posta adresi bilgilerine sahibim, ancak şu an için spam olmaması adına paylaşamıyorum, en son ek olarak bir mesaj gönderdiğimde paylaşabilmek için de izin talebinde bulundum, yanıtlarını bekliyorum.