Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben birçok yoldan A.zure ile iletişim kurmayı denedim. Twitter üzerinden devam edebildim konuşmaya. Sonrasında beni Azu.re portalına yönlendirdi tabii yönlendirirken destek ücretli olduğu için bir destek hakkı da ücretsiz verdi. Bunu kullanarak oradan destek açtım(verdiği yönergeye uygun olarak açmalısınız) chat'e bağladı beni. Chatın olduğu sayfada da yine haber sitelerini ve son twitlerin yayınlandığı sayfayı gönderdim. Buradaki arkadaş da beni micro.s.oft contact us'a yönlendirdi. Ben de çok fazla yönlendirmediniz mi gibisinden yazınca portaldaki bir sayfaya yönlendirdi community gibi oradan gelen cevaplara göre kayıt oluşturup devam edelim gibi bir şey dedi. Klasik hareket ama tamam dedim, açarım. Sonrasında aynı kişi bana şöyle bir email attı:

Hey ...,
Looks like this issue has not got more attention and App service teams are on it and working with GoDaddy to find a resolution. The tweets have garnered attention and the team are working right now to solve this.
As for now, I see the ETA ( pending confirmation) is set for tomorrow EOD so just wanted to let you know that Microsoft is working along with GoDaddy to get this resolved ASAP.

Sanırım twitler işe yarıyor daha fazla gerçek katılım olursa daha iyi olabilir kanısındayım. Mesaj kutum sınırlı o yüzden mesaj kutuma başka soru sormayın lütfen bütün bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım.

Microsoft'un GoDaddy ile iletişim kurup bir çözüm aramaları eğer doğruysa sevindirici bir şey. Ayrıca şu kadarcık tweet ile bu etkileşimi de yakalamak gayet iyi. Forumda sosyal medya işleri ile uğraşan kişilerinde gönüllü olarak buraya yardımcı olmaları hiç fena olmazdı aslında. Birde trend topic oldu mu o zaman işler daha iyiye gidecektir bence.