Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence covidin uzun vadede ereksiyon sorunlarına ve sperm sayısının azalmasına neden olduğu bilgisi yeterince yayılırsa aşı karşıtlarının büyük bir kısmı bu şekilde ikna edilebilir. Ölümden ya da karşıdaki insana sebep olmaktan pek korkmayız da biz, söz konusu böyle şeyler olunca ciddiye alırız.

İlaveten imzalattıkları o belgeler neden bu kadar korkutuyor insanları anlamıyorum zira pek geçerliliği de yok gibi.. Aşı sırasında kimlik gösterildiği sırada imzalanmıyor bile. Kapıdaki görevli, kağıdı alın okuyun, isim telefon yazıp imza atın hazır tutun diyor. Biz ofisten 6 kişi gittik aşı olmaya, hepsininkini ben doldurdum sonra kendileri imzaladılar ama ben imzalamış olsaydım da kimse farketmezdi. Yani zaten pek de yasal ve uygun bir uygulama gibi değil..
asexuel olduğum için beni bağlamıyor sprem sonrasını okumadım *aşı da olmak istemiyorum
*:covid için
Yoksa aşı karşıtı filan değilim düzenli çocuk aşılarımı oldum + her 1.5-2 sene de tetanos da oluyorum olmaya da devam edeceğim ama covid asla olmak istemiyorum