Nedense yazılan yazıyı şu şekilde okudum; Sürekli şikayet konularına konuk olayım mı?
Yanlış 3 yıldır yapıyorum toplam 5/8 şikayet konusu ancak aldım açılan şikayetlerde genel anlamda benimle iletişime geçilmemesi 😊 bazen destek ile anlaşamıyorlar yoksa smm öyle hep sorunlu bir şey değil
Bence hayır.. Neden derseniz artık insanlar smm panelleri tercih etmiyor edenlerde yeni başlayan veya yeni keşfeden kitledir. Yinede Siz Bilirisniz.
Tam tersi hocam 😊 smm paneller hala çok kullanılıyor ve kullanılacakta ve bitmez
yazılım hazır sadece açsam mı düşüncem
Kendi yazılımın ile girme smm panel diyorsa bir aklıma direk olarak perfectpanel.com kiralama ile almak geliyor. Bunu deneyimledim daha önce ben 6/7 ay boyunca piyasada hep farklı yazılımlar ile tutunmaya çalıştım ama o 6/7 ay hep zarar ettim çünkü saldırı yiyorsun deli gibi. Bakma diyecen ki en fazla ddos yerim. Öyle değil. Örnek bir gece yattım sabah uyandım siteye 50 k fake üye açmışlar 😊
Bir sabah uyandım o üyelik sorununu çözdüm oradan saldıramıyorlardı ama bu sefer ödeme sistemine saldırmışlar deli gibi ödeme sistemine istek atıyor host çöküyor. Bir gün uyandım adamlar cron linklerimi çözüp hep cron yeniliyor saniyelik şekilde saldırı gibi bu şekilde yine site çöküyor tabi bu prestij kaybı müşteri kaybına neden oluyor.
Çok fazla seçenek ve sürekli kullanılan paneller var. Mesela ben daha önce kullanıp beğendiğim yerler dışında hiçbir yerden alım yapmıyorum.
Girebiliyorsanız organik çekiliş takipçisi gibi olaylara girmenizi tavsiye ederim.
Son zamanlarda satılmak istenen smm panel siteleri ve domainlerini görünce girmek pek olumlu olmayabilir.
Satılmasının nedeni herkes zannediyor ki çok basit reklamlar ile kazanç sağlanabilecek. Ama şuan smm panel kelimesi tbm 2/3 tl civarı olmuş 😊 r10 da konu reklamı aylık 300 tl satış bile yapamazsın sağlam bir reklam bütçen olmalı en az 10/20 bin tl gibi. Böyle piyasaya girdiğinde piyasada en azından bir satış hacmine ulaşman gerek ilk 1/2 ay cepten reklam göze alabilmen gerek. Ama arkadaşların hepsi sektör çok büyük kazanırız diye giriyorlar ama öyle değil ne kadar büyük olsa o kadar az kazanırsın çünkü rakip tonla var 😊
SMM sektöründe Cloaker Patlatma ve Anti-seo çok fazla.
Birkaç siteyi Semrush'dan incelerseniz rezilliği görürsünüz.
Cloker çok sıkıntı bir dırum zaten. Anti seo başlı başına dert ben 1 yılda sitemi yükseltim her ay düzenli search consoleye zararlı link engelletiyordum 😊 o derece anti seo yiyor
Kısacası 2/3 yıldır bu işi yapan biri olarak konudaki tüm mesajları okudum ve tüm mesajlara vereceğim cevap bu cebinde 10 bin en az yoksa girmeyeceksin giriyorsan kesin kazanç diye bir şey yok bunuda bilmelisin. Risktir ayrıca müşteriyi elde tutma stratejilerin olmalı herkes ticaret yapamaz çünkü müşteriden anlamıyor ben 2 yıldır bu işi yapıyorum her müşteri sorun yaşadıklarımıza kesinlikle kendim ulaşırım ve sorunu çözerim sıfır sorun diye bir şey asla mümkün değil en basidi kuyumcu ol altın sat ile onlarda sorun yaşıyor müşteriyle 😊 bu şekilde düşünün 😊 her zaman destek ve her zaman güzel bir reklam şart bu işte.