[QUOTE=Yiqit;1080510954]dna sarmal yapısı tam olarak çözülebilmiş değil evet yakında çözülecek.
Virüsler için net kanı yok farklı görüşler var bana bunun için net kaynak atın
als için net bir tedavi yok sadece onaylı fda tarafından 2 ilaç var.
basit faskulasyon fonkyonunun bile bir açıklaması yok.
bu söylediklerim asla olmayacak anlamına gelmez. Ancak bilim ilahi bir güç değildir.
ben bilimi hafife almıyorum bilime sonuna kadar inanıyorum aşırı inancı biri sayılmam benim saygısızlığa tahammülüm yok. Bizim gelişememe sebebimiz tamamen bu hep yargılıyoruz. Bu soruyu soran insan bir fizik dehası olabilir veya bilgisayar dehası. Bu soruyu soruyor olması inanıyor olması bunu değiştirmez. Nasada çalışan hintlilerin çoğu ineklere inanıyor. Kimse ağzını açıp birşey demiyor.
İnsanları bırakın görüşlerini bırakın neye inanmak isterlerse inansınlar. Bu gereksiz polemiklerin ve gereksiz kırıcılıkların önüne geçer. Ben size bir dini bir kitabı savunmuyorum humanizmi savunuyorum nekadar özgürlüklere müdahaleci olduğumuzu hatırlatmaya çalışıyorum.
HOCAM İNEĞE İNANMIYORLAR LÜTFEN ARAŞTIRIN İNANÇLARI ÖNEMSİYORSANIZ GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM OKULDA DUYMA BİLGİLER DOĞRU OLMAYABİLİR ONLARA GÖRE İNEK KUTSALDIR TAPMIYORLAR VE İNANMAK= bir şeyin var olduğunu kabul etmek.