İnsanların kafaların da bir milyon durum, bir milyon soru cevap bekleyen sorular, artık onlara göre durum bu, artık teknolojiye, bilime, özellikle internete inanmaz oldular, doğal olarak internet mükemmel seviyeler de yararlı olduğu kadar bilinçsiz insanların kafalarından attıkları saçma sapan çöpler yığınlığınıda barındırmakta problem orada, neye inanacaklarını şaşırdılar doğal olarak, ne yapsınlar? Doğrudan aşının içerisinde şu, şu var diyebiliriz belki, ama şayet kendi gözlerim ile ya da deneyimlerim bu duruma el atmadan aşıların içeriğinde tam olarak neyin olup bittiği ve de bizlere geleceğe dair etkilerinin ne çaplar da kötü veya iyileştirici olacağına dair bilgimiz pekâlâ yok, olamaz da kanımca.
Korku bu durumu ele almış gibi görünüyor, bir korku bir terdirginlik var, ben Biontech aşısı oldum, sonra yine virüs oldum, ancak bu tek bir dozdu, tek biz dozun %40 koruma sağladığını söylemişlerdi yani ayrıca bir de bir kaç haber gördüm Covid-19 geçirmiş hastalar tek Biontech aşısı olacak ve ikinciyi olmayacaklar, bu durumda hayatımız boyunca zannedersem %40 ile yaşamaya mahkûm olacağız.

Diğer aşıları bilmiyorum, ancak benim için durum artık çok geç. Biontech oldum bitti ve ikinci doz yalan oldu...!