valla bilime inanan arkadaşlar bana açıklayabilirmi aşıdan dolayı 3 yakınımı nasıl kaybettim ? hepsi aşıdan 1 er gün arayla ciddi sıkıtılar yaşadılar 3 üde vefat etti birisi 1 ay kalp iltihabından dolayı hasthanede yattı. Madem bukadar bilinçliydiniz tek hastalık covid değil kaçınız tetanoz aşınızı oluyorsunuz düzenli 10 yıllık dozlarınızı ? veya hanginiz yıllık grip aşısı oluyorsunuz yada zaature aşısı burada bilimden bahsediyorsunuz. Şimdi bana covid tehlikeli diyeceksiniz tetenoz daha tehlikeli ve sporları heryerde mevcut. Madem bilime inanıyorsunuz Yıllardır grip var olan bir virüs bunun için yeterli düzeyde aşı geliştirilemedi her yıl mutasyonlara uğruyor bu virüsün aşısı delta mutasyonunda işe yaramıyor diğer mutasyonlarda işe yarayıp yaramadığı bilinmiyor. Tamamı aşılanmış 2 gelişmiş ülke mutasyondan kırılıyor adeta. Büyük bir ülkede 6 milyar poundluk ücra köşelerde ihale dönüyor sebep ? toplu ölümler ? sebep aşı çok komik gerçekten. Madem bilime güveniyorsunuz ekranlarda virüslerle bakterileri bir birine karıştıran sözde virologlar aşı propagandası yapan ilk okul biyolojisinden mahrum sırf matematik yaptılar diye malum sınavlarda oralara gelmiş. Neden biri çıkıp aşı yerine ilaç geliştirmiyor ? Aşı ile hasta bireyler iyileştirilemiyor ama ilaç ile iyileştirmek mümkün. Kimse kusura bakmasın ama bu millet paranoyak oldu. Belini tutup doktora gidene birşeyi yoksa bile fıtıksın diyip amelyat ettiler. Sırf para kazanmak için neler neler yaptılar çok komik açıklamalar beslenme listeleri vs ürünler pazarlandı bu ülkede. Yakın bir arkadaşım filasyon ekibinde çalışıyor binlerce hastanın evine girip çıkıyor örnekler alıyorlar. %99 unda ilaç kullanmaya bile gerek kalmıyor kaldıki aşısızlar iddia edilen mutasyonların hepsi aynı farklı hiç birşey yok. Burada işine gelince bilime inan çok. Kaçı bilime uygun bir hayat biçimi yaşıyor merak ediyorum . Herşeyi geçtim mevcut sözleşme yukarıda bunu imzalarsanız aşı olabiliyorsunuz. Senelerce yumurta zararlı dedi aynı uzmanlar yerli ve yabancı. Senelerce uyuşturucu maddeleri çok güzel ilaçlarmış gibi reklamlarını yaptılar. Bilim ilahi bir güç değil bilim bellki yanılmaz ancak insanlar yanılabilirler nekadar ordinaryus nekadar profesörde olsalar sonuçta insanlar. Sonra afrikadaki aşılamalara dönerse iş kim hesap verecek ? Böyle bir sözleşmeyle insanlara baskı kurup onları aşılarsanız yarın olabilecek sorunda kime hesap sorulacak ?
bu forumda bile en ufak mevzularda ufak paralar için günde binlerce şikayet konusu açılmıyormu ? biz kime şikayet edecez ? sahibi sorumlusu kim olacak ?