Tüm dünyayı kırmış bir pandemi ve yüzlerce firma aşı için yarıştı. Ortaya çıkan aşılar ise bulanlara büyük kazanç sağlayarak insanlara yapılmaya başladı. Faz çalışmaları sonuçlanmadan uygulanma sebebi; gözle görülür büyük bir etkisinin olmadığının kanıtlanması ve ileriye dönük etkilerin zayıf olduğunun gözlenmesidir. Yani sonuç şu; aşı kaynaklı geçekleşmesi MUHTEMEL kayıp oranı, pandemi kaynaklı gerçekleşecek ölüm oranının yanında çok düşük bir rakam. Keza hepsini bir yana bıraktığınızda ters mühendisliğin bu kadar gelişmiş olduğu bir dünyada bütün bilim kurumlarının, bilim adamlarının v.b. oluşumların %100'ünün ağız birliği yaparak toplum sağlığını şekillendirdiği gibi bir teoriye inanıyor iseniz, en kısa zamanda psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. Düşünsenize dünya üzerinde ki tüm akil kişiler anlaşmış bizimle oyun oynuyorlar. 1 tane bile iyi niyetli bilim adamı ben araştırdım bu size zararlı demiyor. Teoriye bak be vay arkadaş. mRNA tabanlı aşı teknolojisini araştırdığınız zaman size enjekte edilen sıvı içerisinde yabancı madde veya mRNA diziliminde yapılacak değişiklik tespitinin aslında çok kolay olduğunu ve en azından bir kaç bin bilim adamının bunu kanıtla bas bas bağırabileceğini bilirdiniz. Neyse hocam en iyisini siz bilirsiniz. Bilime düşman değil sadece varlığını kabul edebilecek kapasitede olmadığınızı düşünüyorum. Size küçük dünyanızda mutluluklar dilerim. Bu arada henüz aşı olmadım. Sebebi hastalığı hali hazırda belirti göstermeden atlatmış olmam.