Bende aşı olmayı düşünmeyenlerdenim aşı karşıtı falan değilim yanlış anlaşılmasın sadece aşı olmak istemiyorum. Bilim karşıtı falan değilim ama bilimin daha ne olduğunu bilmeyen kişilerin iki üç tane haber izleyip twitlere bakıp bilim karşıtısınız demesi de ayrı bir şey.

Bilim karşıtı olmayan arkadaşlar aşılarını olsunlar ne olduğunu görelim bi ondan sonra bakarsın bizde oluruz aşımızı. Zorunlu olacağı söyleniyor. Eğer böyle bir şey olursa tabi ki oluruz. Tekrar belirtiyorum saçma sapan bir şekilde aşı karşıtıyım aşı olanlar ölecek falan demiyorum elbet bir gün herkes ölecek nasip kısmet ne kadar ömrümüzün kaldığını bir ALLAH bilir. Ama nedense olmak istemiyorum Ailemden çevremden herkes aşısını oldu neredeyse. Kimseyi etkilemek değil derdim ama bilim karşıtlığı falan onlar bambaşka mevzular.
Yorumda bir arkadaş da bahsetmiş bu bir deney diye evet bu bir deney. Bir aşının veya tedavinin gerçekten işe yaradığını öğrenmek için bir çok test, prosedür var ayrıca zaman gerekli yani şimdi bir etkisi olmasa da ilerleyen zamanlarda bir etkisi olmaz diye bir şey yok. Bende kobay olmak isteyen birisi değilim. Aşı olan arkadaşlar veya aşıyı destekleyen arkadaşlar çok mu araştırdılar yada aşıların yapım sürecinde falan mı bulundular da aşı karşıtı olanlara bilim düşmanı diyorlar.
İnşALLAH herhangi bir etkisi olmaz bir çok kişi aşı oldu.