Konu
Azure'den Mail Aldım <3
08-07-2021, 19:26:39
tickenio
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Rodisoft adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocam nasıl ulaştınız ? Malum bir çok kişi mağdur oldu malum firma yüzünden.
Seyit25 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
domain parka düşmüşmüydü?
profweb adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sizin domaininiz iptal olmamış, gelen ekran Whois bilgisi değiştirme ekranı.
alemburda adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
hocam özelden yazmak istemedim şimdi yazan çok olur nereden başvurdunuz Azure'ye ?
kaptan55 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocam az önce bana da geldi hiçbir firkrim yok ne yapmam lazım epp kodu da gelmiş yeniden bir siteye transfer etmem mi lazım yardımcı olur musunuz ?
gokaybjk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
dostum domainin parka düşmüş müydü ? Ve bir işlem yaptınız mı bu onay mailini almak için ?
kaptan55 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
ya birden fazla alan adı vardı hocam hepsi de yeni reglenmişti neyse...
Bana sadece hesap doğrulama maili geldi doğruladım ama hesabıma giremiyorum azure nasıl ilerlemem lazım hesap doğrulandı
MuhammedEksi adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
bu sayfaya nasıl ulaşıyoruz?
ASametYildirim adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Muhtemelen domaininiz parka düşmemiş. Teknoclouds dan epp kodu istemişsiniz, teknoclouds da azure sisteminden domaininizin epp kodunu göndermiş.
Hocam ben hiç bir işlem yapmadım. Anladığım kadarıyla bu domain düşmemiş parka. Şans olduğunu düşünüyorum. Önce teknoclouds'dan EEP kodu maili, ardından Azure'den ilgili mail geldi. Azure mailini takip edip bilgimi güncelledim. Ardından Teknocloud'un gönderdiği EEP kodunu kullanarak Google Domains'e domain transferini başlattım. 75 TL bir ücret ödedim. Teknoclouds'da görünen süre + 1 yıl daha eklendi. 2022 Mart ayında bitecek domainim 2023 Mart ayına kadar uzadı. Şu an transfe işlemi sürdürülmekte. Azure'de herhangi bir işlem yapmadım. Hesabımda bulunmamakta Azure'de.