upload ve download işlemlerini şahsım adına almanya vps sunucumdan yaparım her zaman bu bana zaman kazandırır indirme yükleme işlemlerini hızlandıracağı için

ek olarak 2 3 bin lik işler için bile müşterinin ayağına gitmiyorken 50 tllik bir iş için neden gelip laptop ile hizmet sağlasın hocam. bu forumdaki üyelik tarihleri geçmişte yapılan ticaretler ve ticaret puanlarını boşamı alıyoruz düpe düz herkese hırsız gözüyle bakmanız yanlış parasını bi tarafa bu itaf çok kötü ve aşalayıcı bir durum. tamam aramızda herkes iyi değil fakat herkeste kötü değil işini yapan binlerce kullanıcı var burada. uzak masa üstü bağlantısıyla yapılcak iş değil zaten olsa bağlanıp yaparızki gizlilik dediğimiz birşey var yaptığımız işlemleri neden sizlerle paylaşalım?
Güzel hocam neden tartışıyoruz hayatımda gördüğüm en değişik konu oldu bu gerçekten. Ben kimseye hırsız gözüyle bakmıyorum. Bakın bende foruma dün girmedim. Şükür benimde ticaret puanım gayet yüksektir. Ben yaptırmıyorum sağolun dedim teşekkür ettim neden uzadı konu çözemedim açıkçası, teşekkür ederim ilginize...