Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç derlediğim bilgiyi paylaşmak istedim. Bazı arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadığı için aynı soruları tekrar tekrar soruyorlar.
1- Domaininiz 1 haftadan yeni register edildiyse; muhtemelen silinecek buna yapılacak bir şey yok. Hızlı bir şekilde tekrar satın almaya bakın derim.
2- Domaininiz 60 günden yeni ise; transfer kodu talebinde bulunun. Kod dursun. 60 gün tamamlandığında hala domaininiz parka geçmediyse transfer başlatırsınız.
3- Yanında NONE yazan domainler pendingToDeletee düşüyor, yani muhtemelen silinmek üzere. Domaininizi takip edin.
4- Eğer domaininiz parka düşmediyse transfer kodu isteyin ve hızlıca transfer edin. Ben 1 domainimi öyle kurtardım. Ayrıca Azuredan gelen maillere bir şey yapmanıza gerek yok, 60 günden eski domainler için transfer kodu alıp işlem başlattıysanız sadece beklemelisiniz. 1-2 güne transfer oluyor.
5- Eğer domain parka düştüyse, TeknoClds paneli üzerinden herhangi bir şey denemenize gerek yok. Çünkü domain Azure->WWD geçişi yapılmış ya da Azure TCdan domain yönetimini almış demektir. Popupda transfer kodu gönderildi vs yazsa da boşuna beklemeyin.
6- Godaddy, WWD ve ICANN ile iletişime geçtim. Yapılacak bir şey yok dediler.
7- Azure ile iletişim halindeyim, ticket açarak ve Azure temsilcisini arayarak devam ediyorum sürece. En son, domaininizi kurtarmak için çalışmalara başladık. Hem WWD hem de GoDaddy ile görüşüyoruz dediler Microsoft olarak. O nedenle tavsiyem Microsoft Azurea ticket açmanız.
8- Transfer başlattınız ama sonradan parka düştüyse yine pek yapılacak bir şey yok sanırım. GoDaddy transfer bitmeden yakalamış domaini demektir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yazdıklarım kesin doğrudur demiyorum fakat benim öğrendiklerim ve çıkardığım sonuçlar bunlar.
Geçmiş olsun hepimize.
Yanında NONE yazan domainler pendingToDeletee düşüyor, yani muhtemelen silinmek üzere. Domaininizi takip edin.
hocam bilgiler için teşekkürler none nerede yazıyor hangi none