Supersonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben şunu önericem forumda bu konu altına yorum yazan bir firma sahibine değil , öneride sunanlara bakın çünkü forumda 10 da 8 inin smm paneli mevcut benim bile var önerilere bakarak alın kimse yoğurdum ekşi demez.
SMM Panel sahiplerinin görüşlerini dikkate alıp almamak konusunda kararsızım çünkü dediğiniz gibi, kimse yoğurdum ekşi demez. Kullanıcı yorumları benim için daha önemli ve gerçekçi şu durumda.

Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konuda bende çok araştırdım ve forumda 3 panel keşfettim. (Daha fazla olabilir bunlar benim keşfettiklerim)
1. Smmxl. com 4 aydır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Hem yabancı hem Turk data olarak kullanıyorum.
2. Smmturk. net 3 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Hem yabancı hem Turk data olarak kullanıyorum.
Bunlar benim tavsiyelerim, sizde girip ufak bakiyeler ile deneyebilirsiniz. Ben tutarları yükledim oto beğeni, oto kaydetme ve oto görüntüleme gönderiyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. SMMXL'yi daha önce kullanmıştım fakat data kalitesinden memnun olmadığım için bıraktım. SMMTURK'u de bir aralar kullanmıştım fakat fiyatları diğerlerine göre yüksek geldiğinden biraz uzak durdum. Tekrardan deneyeceğim SMMTURK'u.