son 1 yıl içinde olan konuları ele alıyorum 2020 yılı içinde bu mevzu patlak verdi hatta Coşkun bey burti ye söyledi araştırın diye araştırıldı ve banlandı. 2020 yılı içinde firmaya teşekkür edenler hep uyarıldı bakın bir iş var diye.
3 yıldır patlamadı diyorsunuz ama bu fiyata domain satılmayacağını ben bile az çok satıcı olmasam da biliyorum. Örnek Güzel,veridyen, natro bu fiyata domain satılacak olsa ne diye 80-90 tl domain satsın yenilesin.
Üzüldük tabiki sizler adına ama insan içten içe soruyor bu soruları.
Hocam forumda yatıp kalkıyorsunuz sanırım, bir gün facebooka girdim baktım millet 30 35 tl oo uygun falan alalım dedik o zamanlardada vardı işte dolandırıcılar falan diye ama o zaman bu kadar çok fark yoktu guzelnette aynı domain 10 15 lira fazlaydı 3 sene önce 10 15 tanesini alışkanlık olduk aldık forumda yatıp kalkmadığım için bahsettiklerinizden haberim yok bir iki kere denk geldim ama önemsemedim, başka firmadaki domainleri maddi durumum sıkışık olduğu için aceleden buraya aktardım 1 2 hafta sonra ödeme aldığımda da google domainse aktarmak için sonra forumda birgirdim geçmiş olsun. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ben bu düşünce aşamalarını çoktan geçtim giden gitti.