fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam benim domainlerde vardı hatta şuan aktif kullandığım domain bile orada patlayacak diye bende yatırım yapmıyor bekliyorum. Yani yapacak bir şey yok çok büyük zarar anlıyorum ama malesef internette böyle şeyler olası ve oldu. Bunun sonucunda alternatif şeylere yönelmek daha doğru pes etmek değil teknocloud artık açılmaz hepimiz bunda eminiz. Ama bu pes etmek anlamına gelmiyor hocam. Her şey olacağına varır

Ben buralara çok zor geldim hocam sokaklarda kaldığım günleri bilirim benim hikayem buraya kadar bu hayatta bana hiçbirşey kolay olmadı, millete tek sefer nasip olan iş bana 5 seferde nasip oldu, o yüzden çalışmaktan emek vermekten korkan birinsan değilim beladan musibetten korkar değilim ama artık kabulleniyorum bazen pes etmek gerekiyor

https://www.youtube.com/watch?v=oDEQ9Y6X0i0

Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kızmayın ama büyük projeleriniz büyük firmalarda saklanır. Forumda kaç kişi dedi yapmayın patlayacak diye ucuz da değil şüpheli bir fiyattan büyük projelerinizi taşımışsınız hiç mi düşünmediniz bir iş var bu ülkede x liraya mal satan adamlar niye bu fiyata satmıyor diye.
3 Yıldır palamadığından olabilirmi sence