Merhaba,

4 Defa pin talebinde bulunduktan sonra, son telebinizin üzerinden 4 hafta geçtiğinde manuel dogrulama yapabilirsiniz

Adres Doğrulama (PIN)
Sadece E-devletten edineceğiniz ikametgah belgesini yüklemeniz gerekmektedir. Bilgiler AdSense Hesabınızdaki bilgiler ile eşleşmelidir (İsim, adres vs.)

Forma erişmek için PIN isteme kısmına gelin. "Destek Ekibi ile İletişime Geç" butonuna basın. Veya şu linke tıkayın (ilgili form): https://support.google.com/adsense/c...fication?hl=tr Sonrasında açılan formu doldurun. Yukarıda belirttiğim gibi sadece ikametgah belgesi yüklemelisiniz. Şu anda forma erişmiyorsanız ilerleyen zamanlarda tekrar deneyiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin Şu Sorun Gidericisini Kullanabilirsiniz: https://support.google.com/adsense/t...hooter/1094206


AdSense Politikaları gereği yaşınızın 18 ve üzeri olması gerekmektedir. Eğer 18 yaş altındaysanız kimliğinizin doğrulanamayacağını ve reklamlarınızın kısa bir süre içinde duracağını belirtmek isterim. 18 yaş altı kişilerin velileri adına kayıt olması gerekmektedir.