orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunda elbette sorun yok ama dapa arttıran tek bu değil siz daha yetkinsiniz ve hakimsiniz. Bir site için amaç sadece link almak olmamalı. Zira link olayını profesyonel hizmete dönüştüren arkadaşlar yapay programlarla link basıyor sitelere. Kendi imkanlarınızla yazı almaya kalktığınızda da çok yüksek meblalarla karşılaşıyorsunuz. Bu sebeple düzenli makale yazma yolunu seçtik ve birçok konuda zaten en üstteyiz. Tanıtım yazısı yayınlamak platformun pr değerini de yükseltiyor bu sebeple yayınlamak istiyoruz ama bir haftadır bu DAPA konusunu aşamadık maalesef 😄
Hocam benimde bilmedigim şeyler vardır, bu alanda öyle profesyonelim diye bir iddiam yok ama kendi çalışmalarıma göre konuşuyorum. Backlink profiliniz düzenli büyüme gösteriyorsa da pa değerlerinizde artış yaşanır. Dofollow ne nofollow dağılımı önemli. Yoksa dediğiniz gibi programla 50k backlink basılabilir ya da google spam ile da pa 70 lere yükseltilebilir. Ikisinin sonunda da site patlar. Black hat yöntemler ile elde edilen sıralama kalıcı değil. Kalıcı olması için bir profesyonelin çalışması lazım burda da fiyatlar 10k'yı buluyor. Içerik ile üst sıralara gelmek uzun vadede mümkün ancak kısa sürelerde da pa yı arttırıp düzgün bir link profiliyle yükselmek en sağlıklısı. Büyük projelere, yüksek trafikli sitelere bakıldığında bu profilin oturmuş oldugunu görürsünüz. Paravan blogları alt blogları için bile aynı yöntemler geçerli. Eğer kaliteli linklere para harcamak bütçenizi zorluyorsa kendi linklerinizi oluşturun. Forumdan işlemekte olan, sektörünüzle alakalı 3 4 adet site alın ve paravan blog olarak kullanın. Bu siteler içinde web 2.0 paravan bloglar oluşturun. Düzenli içerik paylaşımları ile sitenize kaliteli ve sabit link çıkışları sağlayın. Günün sonunda elinizde yönlendirebileceğiniz yüksek trafik, reklam gelirinde artış, tanıtım yazısı için farklı site kaynakları olacaktır.