hugedomain varken ağzınla kuş tutsan bazen yine de onlar kapıyor.
çok sıkıntılı barcoder işi. denemekten zarar gelmez ama işte bu hugedomain kancayı takmazsa alırsın.

bymuratmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar içimizde illaki barcoder işiyle uğraşan vardır büyük barcoder fiyatları oldukça fazla bu işi yapan bilen biri bu mağdurlar için bir yardım eli atsa iyi olmazmı ya giden gitti bari domainler düşerse başka uyanıklar kapmasın. Biliyorumki gece gündüz uyumayan afedersiniz çakallar var.
Bizzat şahit oldum ben şua ki sitemi kurdum site tanınmaya büyümeye başladı çakalın teki gitmiş net uzantısını alıp benzer Bi script kurmuş birde burda ihaleye koymuş deli oldum ama mecburen aldık parasını verip.
Yani demek istediğim bu domainler anlatıldığı gibi düşene kadar hayrı olmayacak bari düşünce yine sahibini bulsun bu kadar zararın içinde birde barcoder falan ödemesin insanlar.
Ne yapacağımızı şaşırdık pandemi dediler işten çıkardılar.
Boştayız evden çıkamıyoruz bari sanaldan yürüyelim dedik bu seferde domainimizi elimizden aldılar Bi simitçinin simit arabasını elinden almak gibi bişey bu birçok insanın ekmek kapısı.
Bilen biliyor görev sistemim var onlarca üye var her hafta ay ödeme alan ekmek yiyen.
Onlarca müşteri var iş yaptıran böyle basit değil. Allah herkesin derdide derman olsun.