Merhaba,

Eğer ki sadece kendi sitenizi barındırıyorsanız farklı kontrol panelleri kurabilirsiniz. Lakin müşterileriniz için kullanacaksanız eğer kesinlikle kaliteden taviz vermeyin bugün 150 lira için diğer panelleri kurarsınız yarın bunun 10 katı zarar edersiniz.

Ben şahsen satışını yaptığım tüm ürünlerde özellikle cpanel vurgusunu yaparım plesk panel, centos web panel v.s kesinlikle kabul etmem ve olası ürünlerde hata v.b durumunda da opsiyonel destek veririm çünkü ben yazılımı yaparken fonksiyonlarını ve tüm ayarlarını cpanele göre yaparım kullanıcı misal hayatımda duymadığım bir kontrol paneli kullanıyor fonksiyonlar değişik tüm yapı değişik sonra sistem çalışmıyor diye geri dönüş geliyor bu sebep ile tüm dünyanın kabul ettiği kaliteden taviz vermeyen bir sistem mevcut sadece ücret politikasından dolayı farklı panellerin kullanılmasını doğru bulmuyorum.. Berki kendiniz bir panel geliştireceksiniz yada farklı amaç doğrultusunda kullanım yapıcaksınız bu doğru bir karar olur ama sadece fiyat politikasını düşünüyorsanız hatalı bir düşünce diyebilirim.