Hesabı kişisel ve gizliye alırsanız bir süre sonra kapanıyor. Fakat herkese açık yaptıktan bir süre sonra geri açılıyor.
En son hesabımı silip, form ile açtığımda bu hesap hakkında sadece sildikten sonra yaptığım değişikler gözüktü.
Fakat silip açmayı önermem.